logo

Welkom op de website van Service

  • Bekijk hier het Gre verkoopboek als flipboek

Gre is een Spaanse fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van stalenwand zwembaden en zwembadaccessoires en toonaangevend in de markt.

Het is onderdeel van Fluidra groep (www.fluidra.com).  Fluidra is een internationaal bedrijf wat zich specialiseert in alles op het gebied van water. Van zwembaden tot waterontharders en irrigatie systemen. Belangrijke merken van Fluidra, naast Gre zijn Astral, Aquatron, Cepex en CTX. Producten worden in de eigen fabrieken geproduceerd. ALPC is al meer dan 15 jaar agent voor Gre in de Benelux. waarvoor ALPC al jaren het exclusieve recht voor Nederland en België heeft.

Gre is marktleider in Europa en staat borg voor een keur aan stalen wand baden in vele afmetingen en prijsklassen en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast de zwembaden heeft Gre een uitgekiend assortiment aan filters in verschillende uitvoeringen, stofzuigers, al dan niet volautomatisch, zomer- en winterkleden, trappen, douches, maar ook de eenvoudige thermometers, schepnetjes en borstels. Alle artikelen voldoen uiteraard aan de nieuwste Europese normen en zijn, mits gebruikt volgens de voorschriften en aanbevelingen, volkomen veilig.

             

ALPC

Icarus 11, 8448 CJ Heerenveen
Postbus 745, 8440 AS Heerenveen
Tel. algemeen: +31 513 62 66 66

KvK: 01068710
BTW: NL810888415B01


sitemap