logo

Certificaten

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Gre. Ze zijn dan ook in het bezit van verschillende certificaten die deze kwaliteit waarborgen.

Alle door Gre gefabriceerde zwembaden kennen hun oorsprong in de EG - de Europeese Gemeenschap.
De processen die worden gebruikt voor het ontwerpen, produceren en in de markt zetten van de Gre zwembaden en toebehoren, zijn gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsstandaard ISO9001:2015. Dit garandeerd regelmatige controle van de kwaliteit van de producten en processen.
Dankzij de implementatie van het ISO14001:2015 milieumanagementsysteem is Gre een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Het gebruik van middelen en reststoffen is geoptimaliseerd, wat er voor heeft gezorgt dat er een sterke vermindering is van negatieve invloeden op het milieu. 
Gre is aangesloten bij de Consumenten Arbitrage. Ze zijn zeer bereid om iedere vorm van terugvordering en/of klachten op een minnelijke manier op te lossen.
Producten voorzien van het CE keurmerk voldoen aan alle wettelijke vereisten die gelden in Europa.
Deze certificering garandeerd dat de zwembaden, filters en trappen die door Gre geproduceerd of verkocht worden voldoen aan de gestelde veiligheidsvoorschriften. 
Om het mileu te sparen worden selectieve materialen die door Gre op de markt worden gebracht weer ingezameld en gerecycled. 
Alle door Gre verkochte chemische stoffen zijn geregistreerd en voldoen daarmee aan de REACH-verordening. 
Gre vermijdt het gebruik van bepaalde stoffen in elektrische en elektronische apparaten om zo personen en het milieu te beschermen. 
Al het hout dat door Gre wordt gebruikt voldoet aan de eisen die worden gesteld in het PEFC ST 2002:2013 programma.

 

ALPC

Icarus 11, 8448 CJ Heerenveen
Postbus 745, 8440 AS Heerenveen
Tel. algemeen: +31 513 62 66 66

KvK: 01068710
BTW: NL810888415B01


sitemap